Blog

Gefeliciteerd Nettstaff en Nextpayroll !

17-7-2017 door: M. Bogmans

Als adviseur voor de uitzend- detacherings- en payrollbedrijven volgen we elk jaar met belangstelling de lijst van FlextopGroeiers die door Flexmarkt gepubliceerd wordt.

 

Door Flexmarkt wordt de omzetranglijst verdeeld in vijf categorieën , gebaseerd op omzet. In twee van de vijf categorieën staan klanten van ons kantoor bovenaan, Nettstaff B.V. (hoofdkantoor Rotterdam) en Nextpayroll B.V.  (hoofdkantoor Breda). Bij deze onze felicitaties aan hen voor deze sterke omzetgroei.

 

Wat de groei van hen met name zo bijzonder maakt is dat het volkomen autonome groei betreft, zonder overnames. Als gespecialiseerd adviseur voor de ‘flex-branche’ proberen we onze relaties daarbij zoveel mogelijk te ondersteunen wat betreft risico’s, verzekeringen en pensioenen zodat zij zich volledig kunnen bezig houden met de focus op verdere groei.

 

Gezien het strategisch beleid en de bedrijfsvoering van beide bedrijven hebben we er alle vertrouwen in dat ze volgend jaar weer meedoen om ‘de prijzen’.  Nogmaals gefeliciteerd !

 

Marten Bogmans

Branchespecialist Flexmarkt